Ee logo shadow white

Speciális Lemosó párna 30 Darabos

1600 Ft

Az Eye Envy oldattal való együttes használathoz erősen ajánlott. Ezek a gyengéd, speciális lemosó párnák csak annyira durva felületűek, hogy az oldatot a piszkos területen mélyebbre vigyék, anélkül hogy irritációt okoznának. A műselyem/polipropilén lemosó párnáink szövete mélyebbre hatol kisállatának bundájában. Csekély bőrhámlás javítja az eredményt.

A lemosó párnák használhatók a fülkagyló tisztítására is, az Eye Envy fültisztító használatával.

Minden csomag 30 műselyem párnát taltalmaz. 1 csomag körülbelül 59 ml oldalthoz elegendő.

Tekintse meg csomag ajánlatainkat is!


Használati utasítás:

Kezdje az Eye Envy könnyfolt eltávolító oldattal, vagy a már beáztatott párnával:

  1. Első lépés: Ha kisállata szeme nagyon csipás és tele van szennyeződéssel, óvatosan mossa körbe a szemét meleg vízzel, soft fogkefe, vagy egy kis bolhafésű segítségével! Próbáljon eltűntetni annyi szennyeződést, amennyit csak lehet! Ha szemek többségében folyósak, nagyobb szennyeződések nélküliek, hagyja ki ezt a lépést! 
  2. Második lépés: Jól rázza fel az Eye Envy oldatot és nedvesítse be a speciális lemosó párnát!
  3. Harmadik lépés: Óvatosan törölje körbe a szem körüli részt! Ne féljen, hogy túl nedves lesz! Ne öntse az oldatot a szembe, de ne aggódjon, ha egy kevés belemegy! Hagyja megszáradni!
  4. Negyedik lépés: Óvatosan dolgozza bele az Eye Envy tisztító púdert a kutya bundájába a szemek körül és a szőriránnyal szemben! Ehhez használja speciális ecsetünket. Az oldat után azonnal használhatja a púdert! Kerülje el a por szembe, vagy orrba kerülését!

Kész van! Pár napon belül kutyái szemei nagyszerűen kell hogy kinézzenek! Folytassa ezt a folyamatot egy héten keresztül! Egy hét után újra alkalmazza, ha úgy szükséges!

Nagyon elhanyagolt foltosodásra kezdetben napi 2x használja.