Ee logo shadow white

Könnyfolt eltávolító Púder Kutyáknak és Macskáknak

14 grammos púder várható érkezése május 28-31

A Eye Envy® Tear Stain Powder a második lépés, egy kétlépcsős rendszerben, amely biztonságosan eltávolítja a csúnya foltokat a nem irritáló természetes összetevők kombinálásával, ami hatékonyan támadja meg a probléma gyökerét. NEM korrektor, hanem egy természetes selyemszerű por, amely biztonságosan megtartja a kisállat szemét foltmentesen.

Az első lépés az Eye Envy® Tear Stain Remover oldat alkalmazása kutyák vagy macskák számára, amely tisztítja az érintett területet, természetes szűkítőt használ, amely bezárja a szőrszálakat és harcol a baktériumok ellen; széles spektrumú antibakteriális anyag, amely egy antibiotikum tulajdonságait utánozza. Ez a kulcsfontosságú ásványi anyag segít a baktériumok növekedésének megakadályozásában, ami csúnya, büdös foltosodáshoz vezet.

A második lépés az Eye Envy® Tear Stain Powder alkalmazása. A Eye Envy® Tear Stain Powder enyhe tisztítószert és antibakteriális anyagot tartalmaz a baktériumok növekedésének gátlására és a könnyfoltok eltávolítására. Szintén elnyeli a felesleges nedvességet, és segít visszaszorítani az új könnyeket.

Nem tartalmaz fehérítőt, peroxidot, fehérítőszereket, szteroidot, kukoricakeményítőt vagy durva csiszolóanyagokat. Az Eye Envy púder nem korrektor.

A púder erősen ajánlott a könnyfolt eltávolításhoz. A púder valójában segít lepergetni a könnycseppeket, így a területet szárazon tartja és megakadályozza a könnyfolt újra kialakulását, amely baktériumképződéssel jár. Erősen ajánlott minden kutya és macskafajta számára, különösen a fehér és világos színű kutyák, macskák, perzsa macskák esetében.

Használja a Eye Envy Tear Stain Powder-t a ProPowder Applicator kefével! A ProPowder applikátor kefe 5-ször több port vesz fel, mint egy hagyományos kefe.

Tudtad?

A foltok eltávolításának kulcsa, hogy a terület száraz legyen. A nedvesség a baktériumok tenyészpontja, amely foltosodást okoz. Ezért a Eye Envy® Tear Stain Powder használata elengedhetetlen a könnyfoltok eltávolításához és megelőzéséhez.


Kezdje az Eye Envy könnyfolt eltávolító oldattal, vagy a már beáztatott párnával:

Első lépés: Ha kisállata szeme nagyon csipás és tele van szennyeződéssel, óvatosan mossa körbe a szemét meleg vízzel, soft fogkefe, vagy egy kis bolhafésű segítségével! Próbáljon eltűntetni annyi szennyeződést, amennyit csak lehet! Ha szemek többségében folyósak, nagyobb szennyeződések nélküliek, hagyja ki ezt a lépést! 

Második lépés: Jól rázza fel az Eye Envy oldatot és nedvesítse be a speciális lemosó párnát!

Harmadik lépés: Óvatosan törölje körbe a szem körüli részt! Ne féljen, hogy túl nedves lesz! Ne öntse az oldatot a szembe, de ne aggódjon, ha egy kevés belemegy! Hagyja megszáradni!

Negyedik lépés: Óvatosan dolgozza bele az Eye Envy tisztító púdert a kutya bundájába a szemek körül és a szőriránnyal szemben! Ehhez használja speciális ecsetünket, vagy az ujjhegyét. Hagyja megszáradni! Az oldat után azonnal használhatja a púdert! Kerülje el a por szembe, vagy orrba kerülését!

Kész van! Pár napon belül kutyái szemei nagyszerűen kell hogy kinézzenek! Folytassa ezt a folyamatot egy héten keresztül! Egy hét után újra alkalmazza, ha úgy szükséges!

Nagyon elhanyagolt foltosodásra kezdetben napi 2x használja.