Ee logo shadow white

Normal csomag Kutyáknak és Macskáknak

15500 Ft

Rendelés: online vagy info@pureheadpet.com / 06703965669

Az NR Csomag minden olyan terméket tartalmaz, ami a folttisztításhoz és szépségápoláshoz elengedhetetlen: Praktikus csomag

  • 118 ml folteltávolító oldat
  • 14 g folteltávolító púder
  • 30db speciális lemosó párna

EyeEnvy Könnyfolt eltávolító oldatok állatorvosok, tenyésztők és ápolók ajánlásával.

Az Eye Envy® Tear Stain Oldat az első lépés, a kétlépcsős rendszerben, amely biztonságosan eltávolítja a csúnya foltokat a nem irritáló természetes összetevők kombinálásával, ami hatékonyan támadja meg a probléma gyökerét.

Az első lépés a Tear Stain Oldat alkalmazása, amely megtisztítja az érintett területet. A szőrszálak bezárásához és a baktériumok elleni küzdelemhez természetes összehúzódást alkalmaz. Széles spektrumú, antibakteriális anyagot is tartalmaz, amely utánozza az antibiotikum tulajdonságait. Ez a kulcsfontosságú ásványi anyag segít a baktériumok szaporodásának megakadályozásában, ami csúnya, büdös foltosodáshoz vezet.

A második lépés az Eye Envy® Tear Stain Púder alkalmazása, amely elnyeli a felesleges nedvességet és továbbra is gátolja a baktériumok növekedését. Segíti az új könnyek visszaszorítását. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk mindkét lépést a Tear Stain Removal folyamatban.

Az Eye Envy® Tear Stain oldatot helyileg alkalmazzuk! Tilos a szájon át történő alkalmazása! Nem tartalmaz fehérítőt, peroxidot, fehérítőszereket vagy kemény vegyszereket. Nem tartalmaz makrolid antibiotikumokat (mint például a tilozint), amelyek folyamatos használat során károsak lehetnek a májra, és antibiotikum-rezisztenciát okozhatnak. (Nézze meg videóinkat a termékekről, amelyeket kerülni kell a foltok kezelése során).

Szobahőmérsékleten tárolható.

A könnyfoltok által általában érintett fajták: máltai, shih tzu, cavalier king charles spániel, havanese, bichon, uszkár, szamojéd, pekingi, pomerániai, mopsz, bulldog és más fehér / világos színű fajták.

Tudtad?

A túlzott foltosodást számos tényező okozhatja, köztük az étel, a víz ásványi anyag tartalma tartalma, allergia, betegség, eltömődött könnycsatornák, fogak és még a bolhák is.

Csakúgy, mint az embereknek normális, hogy a kutyája szemei ​​könnyeznek; azonban a kutyáid könnyei összegyűlnek a szemet körülvevő szőrmében, és a terület a baktériumok tenyésztőhelyévé válnak, ezáltal foltokat okozva. Ha kezeletlen marad, viszketéshez és akár fertőzéshez vezethet. Míg más termékek elrejthetik a problémát, az Eye Envy® Tear Stain Solution és az Eye Envy® Tear Stain Powder megszünteti azt.