Ee logo shadow white

Szakáll folteltávolító Spray Kutyáknak és Macskáknak

12900 Ft

Nincs készleten! Várható érkezés: ezen a héten. Előrendelést felveszünk.
Normál csomag 6db raktáron. Praktikus kiszerelés.

Eye Envy® Beard Stain Remover Spray (korábban Off the Beard néven ismert) a természetes összetevők tökéletes keverékével lett kialakítva, hogy megszüntesse a macska vagy kutya szakállának foltjait, melyet a nyál oxidációja, a mesterséges színezés és az étkezések okoznak, vagy Ptyrosporin nevű élesztőfertőzés (más néven „vörös élesztő”) elszakadása.

Szintén számos enyhe és súlyos egészségügyi problémához hozzájárulhat a porphinok túlzott felhalmozódása a szakállon, ami elszineződést okozhat - a parodontális betegség, a konformációs rendellenességek és a rágási nehézségek mind droolációt okozhatnak, ami felgyülemlik a száj körül.

Hasonló antiszeptikus gyógynövénykivonatokkal, mint az Eye Envy® Tear Stain oldat kutyák és macskák számára, az Off the Beard Stain Remover eltávolítja a foltokat és elősegíti a tiszta, szagmentes, szakállat.

Ideális olyan kutyafajtákhoz, mint a máltai, Shih Tzu, Havanese, Schnauzer és lágy hajú / fehér macskák.

Alkohol és szulfátmentes. Nem tartalmaz fehérítőt-, peroxidot- vagy fehérítőszereket.

Tudtad?
A szakállfoltok megszüntetéséhez hozzájárulhat ha korlátozza a nagy szemcseméretű / gabonatartalmú állateledelek fogyasztását, és műanyag edények helyett acél vagy kerámia edényeket használnak. A szakállfoltosodás minimalizálása érdekében tartsa tisztán az edényeket. Ne használjon semmiféle fehérítő vagy fényesítő sampont, peroxidot vagy fehérítőt a foltokra, mivel ezek foltokat okozhatnak


• eltünteti a ronda szakállfoltokat
• eltünteti a szagokat
• nem tartalmaz fehérítőt, peroxidot, fehérítő hatóanyagot vagy erős vegyszert
• fertőtlenítő gyógynövénykivonatok
• alkohol és szulfát mentes


Használati utasítás: Használat előtt jól rázza fel a palackot, majd fújja le a szakáll területét és hagyja, hogy természetesen száradjon meg. Naponta ismételje meg, amíg a foltok el nem tűnnek, aztán szükség szerint hetente. Kíváló a következő kutyafajták számára: máltai, Shih Tzu, havanai, Schnauzer és más szakállfoltos kutyák vagy macskák számára.