Ee logo shadow white

Könnyfolt eltávolító oldat Kutyáknak és Macskáknak

59, 118 ml kiszerelés várható érkezése május 28-31

EyeEnvy Könnyfolt eltávolító oldatok állatorvosok, tenyésztők és ápolók ajánlásával.

Rendelés: info@pureheadpet.com / 06703965669

Tekintse meg csomag ajánlatainkat is!

A Eye Envy® Tear Stain Oldat az első lépés, a kétlépcsős rendszerben, amely biztonságosan eltávolítja a csúnya foltokat a nem irritáló természetes összetevők kombinálásával, ami hatékonyan támadja meg a probléma gyökerét.

Az első lépés a Tear Stain Oldat alkalmazása, amely megtisztítja az érintett területet. A szőrszálak bezárásához és a baktériumok elleni küzdelemhez természetes összehúzódást alkalmaz. Széles spektrumú, antibakteriális anyagot is tartalmaz, amely utánozza az antibiotikum tulajdonságait. Ez a kulcsfontosságú ásványi anyag segít a baktériumok szaporodásának megakadályozásában, ami csúnya, büdös foltosodáshoz vezet.

A második lépés a Eye Envy® Tear Stain Púder alkalmazása, amely elnyeli a felesleges nedvességet és továbbra is gátolja a baktériumok növekedését. Segíti az új könnyek visszaszorítását. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk mindkét lépést a Tear Stain Removal folyamatban.

A Eye Envy® Tear Stain oldatot helyileg alkalmazzuk! Tilos a szájon át történő alkalmazása! Nem tartalmaz fehérítőt, peroxidot, fehérítőszereket vagy kemény vegyszereket. Nem tartalmaz makrolid antibiotikumokat (mint például a tilozint), amelyek folyamatos használat során károsak lehetnek a májra, és antibiotikum-rezisztenciát okozhatnak. (Nézze meg videóinkat a termékekről, amelyeket kerülni kell a foltok kezelése során).

Szobahőmérsékleten tárolható.

A könnyfoltok által általában érintett fajták: máltai, shih tzu, cavalier king charles spániel, havanese, bichon, uszkár, szamojéd, pekingi, pomerániai, mopsz, bulldog és más fehér / világos színű fajták.

Tekintse meg csomag ajánlatainkat is!

Tudtad?

A túlzott foltosodást számos tényező okozhatja, köztük az étel, a víz ásványi anyag tartalma tartalma, allergia, betegség, eltömődött könnycsatornák, fogak és még a bolhák is.

Csakúgy, mint az embereknek normális, hogy a kutyája szemei ​​könnyeznek; azonban a kutyáid könnyei összegyűlnek a szemet körülvevő szőrmében, és a terület a baktériumok tenyésztőhelyévé válnak, ezáltal foltokat okozva. Ha kezeletlen marad, viszketéshez és akár fertőzéshez vezethet. Míg más termékek elrejthetik a problémát, a Eye Envy® Tear Stain Solution és a Eye Envy® Tear Stain Powder megszünteti azt.


  • Használati utasítás:

Kezdje az Eye Envy könnyfolt eltávolító oldattal:

  1. Első lépés: Ha kisállata szeme nagyon csipás és tele van szennyeződéssel, óvatosan mossa körbe a szemét meleg vízzel, soft fogkefe, vagy egy kis bolhafésű segítségével! Próbáljon eltűntetni annyi szennyeződést, amennyit csak lehet! Ha szemek többségében folyósak, nagyobb szennyeződések nélküliek, hagyja ki ezt a lépést! 
  2. Második lépés: Jól rázza fel az Eye Envy oldatot és nedvesítse be a speciális lemosó párnát!
  3. Harmadik lépés: Óvatosan törölje körbe a szem körüli részt! Ne féljen, hogy túl nedves lesz! Ne öntse az oldatot a szembe, de ne aggódjon, ha egy kevés belemegy! Hagyja megszáradni!
  4. Negyedik lépés: Óvatosan dolgozza bele az Eye Envy tisztító púdert a kutya bundájába a szemek körül és a szőriránnyal szemben! Ehhez használja speciális ecsetünket. Az oldat után azonnal használhatja a púdert! Kerülje el a por szembe, vagy orrba kerülését!

Kész van! Pár napon belül kutyái szemei nagyszerűen kell hogy kinézzenek! Folytassa ezt a folyamatot egy héten keresztül! Egy hét után újra alkalmazza, ha úgy szükséges!

Nagyon elhanyagolt foltosodásra kezdetben napi 2x használja.