Ee logo shadow white
 • Miért nem tudok regisztrálni?

Nagy valószinűséggel a telefonszám formátuma helytelen. Az elfogadott formátum pl.: +36701234567

 • Miért ingadoznak a termékek árai?

Mivel a termékeket Amerikából rendeljük, a termékek ára az USD árfolyama szerint ingadozik.

 • Mi okozza az erős könnyezést és foltosodást?

A foltosodást okozhatja egy sor tényező:

Eldugult vagy szűk könnycsatornák: kutatások szerint a kisméretű kutyák és macskák 20-25 százaléka zárt vagy szűk könnycsatornával születik. Bizonyos fajtáknál a könny kicsordul mert a szemhéj területe nem elég mély ahhoz, hogy tartalmazza.

Erős könnyezés: Amikor erős könnyezés következtében a szakáll nedves lesz, baktériumok és gombás fertőzések (vörös élesztő, ami mély vörösesbarna foltokat okoz) telephelyévé válik; alsóbbrendű bakteriális fertőzések okozhatnak erős könnyezést is.

*Fogzás: A fogzás okozhat változásokat kisállata fej és szájstruktúrájában, mivel nyomás alatt tartja a könnycsatornákat.

* Irritáció, allergiák: Néhány állat szemébe kerülhet haj vagy szempilla, ami irritációt okozhat. Számos fajta ki van téve az allergiának. A samponok és egyéb vegyszerek is irritálhatják a szemet. Néhány étel allergiás reakciót okoz, a kisállatok pedig egy ételfajtára allergiássá tudnak válni.

* Víz: A magas ásványtartalmú víz foltosodást okoz.

* Étel & Jutalomfalat: Az étrend jelentős szerepet játszik a foltosodásban. Számos forgalmazott termék tartalmaz adalékanyagot, tartósítószert, valamint ételszínezéket amik foltosodáshoz vezethetnek.

* Bolhák: A bolhák nedvességben maradnak életben, amit a szem és száj körüli területről nyernek. Ez irritációt okozhat, emellett a vörös foltok ottmaradt bolhaszéklet miatt alakulhatnak ki. Ez csak néhány ok, potenciálisan sok más ok is lehet. 

* Fülfertőzés.

 • Miben különbözik az Eye Envy a többi másik terméktől, amiket megvettem és amik nem működnek?

Az Eye Envy közvetlenül a probléma gyökerénél hat – a bakteriális fertőzésnél. Az Eye Envy antibakteriális, tisztítót tartalmaz, pórusösszehúzó szert (a terület száradására), gyógynövénykivonatot (természetes antibiotikumként hat). 

Az Eye Envy egy helyileg alkalmazandó folteltávolító. Más termékek gyakran csak kellemes táplálékkiegészítők, amik csak hónapok múlva fejtik ki hatásukat, illetve a háziállatoknak antibiotikumot kell beadni (tylan, tylosin-tartarate).

 • Mi van ha fehérítőt vagy peroxidot használtam a szem körüli terület tisztításához?

A fehérítő/peroxid a hajszálakat porózussá teszi, ami a folt bundába kerülését okozza. Az Eye Envy csak fehérebbé teszi az előzőleg fehérítő vagy peroxid által sérült területet, de minden jövőbeli hajnövekvés tiszta lesz.

Bármely fehérítőt vagy fényesítő anyagot tartalmazó termék, mint például a kékítő,áfonya, vörösáfonya, vagy más antioxidánsok, a fehérítő, vagy peroxid tulajdonságaiban megegyezik. Ezek a hozzávalók kezdetben megtisztítják a szőrszálakat, de a szőrt porózussá teszik. Legközelebb, amikor a terület bepiszikolódik, a foltok megmaradnak, majdnem lehetetlenné téve a teljes tisztítást. Ha fehérítőt, peroxidot, vagy bármilyen ilyen terméken használ, a foltterületen megmarad némi csekély elszíneződés, de a visszanőtt szőr fehér lesz.

 • Az Eye Envy termékeket biztonságos használni vemhes kutyán vagy macskán?

Igen. Mivel az Eye Envy külsőleg alkalmazandó, így száz százalékban biztonságos vemhes, tejelő és még kismacskákon is (7 hetes kor felett).

 • Az Eye Envy termékeket le kell fagyasztani? Ha igen, milyen hosszú a szavatossága?

Az Eye Envy Original könnyfolt eltávolító oldatot hűtőben kell tárolni (kivéve, ha az NR változatot veszi meg, ami nem igényel hűtést). A szavatossági idő körülbelül 3-4 hónap. Magyarországon kizárólag NR formulákat, hűtést nem igénylő formulákat forgalmazunk.

 • Az Eye Envy termékeket a szembe kell önteni?

Nem. Az Eye Envy termékeket csak külsőleg szabad alkalmazni.

 • Mi történik ha egy kevés belement házikedvencem szemébe?

Nincs semmi gond, ha egy kevés oldat a kedvence szemébe jut. A hozzávalók biztonságosak, emberségesek, nem irritálóak, ezért az oldat kedvencei számára biztonságos.

 • Hány lemosó párna van egy edényben?

Egy edényben 30 párna van. A párnáink különleges anyagból készültek, a pihék szembe kerülésének elkerülése érdekében.

 • Használható az Eye Envy Off the Beard a kutyám/macskám lábán, farkán, szája körül? Biztonságos?

Igen, az Off the Beard különösen a szakállfoltok eltávolítására készült. A hozzávalók nem ártanak kedvencének. Az Eye Envy Off the Beard használható állon lévő pattanás és vizeletfolt eltávolítására is.

 • Le kell hűtenem a terméket miután megérkezik?

Ha az Original Oldatot vásárolta meg, a terméket, amint megérkezik, hűtőbe kell tenni. A termék szavatossága hűtőszekrényen kívül 5-7 nap. Az NR Oldat nem igényel hűtést.

 • Fehér bundájú kutyám van – ajánlott a púder használata?

Igen! Bármely fehér bundájú állatnak ajánlott az oldat és a púder egyszerre való használata.

 • Az Eye Envy elhalványítja/kifehéríti a színes bundájú állatok szőrét?

Nem. A termék nem tartalmaz peroxidot, vagy fehérítő hatóanyagot. A kedvence bundája nem színeződik el.