Ee logo shadow white

Az alapítók

Az Eye Envy-t 2001-ben alapították, 300 dolláros befektetéssel. Az alapitó Lisa Burns a Himalája és a perzsa macskák tenyésztője volt, és a legtöbb újításhoz hasonlóan az Eye Envy-t a frusztráció okozta. Mindkét fajta hajlamos volt a csúnya foltokra, és nem állt rendelkezésre termék a probléma megoldására.

A családja segítségével - Lisa bácsi egy kémikus volt - kifejlesztették az Eye Envy Tear Stain Remover-t. A Jay Leno „Tonight Show” megjelenése után a termék lendületet vett. Lisa tenyésztési, ápolói és kisállatipari kutyakiállításokba kezdett. Lisa több családtagot is felvett. Testvérei és a férje Cal is a műveletek és a gyártás szerves részét képezte.

A következő generáció

Az Eye Envy nagycsaládja 2014 szeptemberében az Eye Envy tulajdonosa Marcelo és Marco Lalau testvérek lettek. Eredetileg a kisállat-fürdő tulajdonosai Lisa és Cal barátai lettek, övék volt a Grooming Salon. Ezután a testvérek elkezdték árulni az Eye Envy-t. Ugyanazokkal az etoszokkal és hagyományokkal rendelkeztek, nyilvánvaló és megbízható választássá váltak a márka növekedésére.

A testvérek betartják az alapító alapelveit - olyan biztonságos termékeket fejlesztenek ki, amelyek csak a legjobb összetevőkből és a háziállatok kedvezőbb egészségi állapotára készülnek. Továbbá folytatják a jótékonysági munkákat, részt vesznek a 4 Paws 4 Patriots rendezvényeken.

Az Eye Envy termékeket továbbra is biztonságos, természetes, ember- környezet és állatbarát összetevőkkel készítik az Eye Envy üzemben, Carsonban, CA-ban. Állatorvosok, tenyésztők, ápolónők és állattartók tesztelik és ajánlják.